Merhaba, linkedin bana hayal kırıklığı uğratan bir uygulamayı hayata geçirdi. Profiline baktığınız kişi(premium ise) kimlerin baktığını görebiliyor. Bu gizliliğe ihlal olarak değerlendiriyorum.

Çözüm olarak ya ilk andan beri yada gelen tepkilere cevaben profiline baktığın kişiye bilgini vermeme seçeneği çıkarmış ama default olarak bilgi ver olarak ayarlanmış.

Kimin profiline baktığınızı karşıdakinin görmesini istemezseniz şu değişikliği yapın

Profil’den Setting’e girin “Select what others see when you’ve viewed their profile” tıklayın ve “You will be totally anonymous.” olan seçenği işaretleyin ve onaylayın.

Sizede bu ayarı değiştirmeyi ve diğer ayarları kontrol etmeyi şiddetle tavsiye ediyorum..

Reklamlar